אירועים

הצטרפו לקבוצת פייסבוק שלנו
ותיהיו מעודכנים בפעילויות ובאירועים

סדנת שוקולד בזום

22 אוקטובר

תאריך
22/10/2020

יום חמישי 22.10.20 | 17:30

בהנחיית: ניר שבתאי
שף קונדיטור במלונות הרודס, ישרוטל ודן

בסדנה נלמד ונכין טמפרור שוקולד, מקופלת, מדיאנטיס, טראפל שוקולד ואגוזים, טבלאות שוקולד

רשימת חומרי גלם וציוד – סדנת שוקולד זום
חומרי גלם:
1 ק”ג שוקולד מריר / חלב/ לבן (לבחירת המשתתף)
90 גרם שוקולד חלב
25 גרם שוקולד מריר
100 גרם מחית נוגט (כוס)
80 גרם אגוזי לוז (חצי כוס)
50 גרם אגוזי מלך (חצי כוס)
50 גרם פיסטוק קלוף (חצי כוס)
50 גרם קקאו (כוס)
ציוד:
ניירות אפייה
שקי זילוף

פרטי התקשרות ודרכי הגעה

דרך צרפת 101, חיפה
04-859-0859
04-8590863