This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
אירועים
סדנת שוקולד בזום
22
אוקטובר
תאריך
22/10/2020
יום חמישי 22.10.20 | 17:30
בהנחיית: ניר שבתאי
שף קונדיטור במלונות הרודס, ישרוטל ודן
בסדנה נלמד ונכין טמפרור שוקולד, מקופלת, מדיאנטיס, טראפל שוקולד ואגוזים, טבלאות שוקולד
רשימת חומרי גלם וציוד – סדנת שוקולד זום
חומרי גלם:
1 ק”ג שוקולד מריר / חלב/ לבן (לבחירת המשתתף)
90 גרם שוקולד חלב
25 גרם שוקולד מריר
100 גרם מחית נוגט (כוס)
80 גרם אגוזי לוז (חצי כוס)
50 גרם אגוזי מלך (חצי כוס)
50 גרם פיסטוק קלוף (חצי כוס)
50 גרם קקאו (כוס)
ציוד:
ניירות אפייה
שקי זילוף